söndag 22 april 2012

Nu har vi lämnat ib-cup och Luleå för att fortsätta mot Kalix, för att spela dm-match mot gammelgård med damerna. Annars idag så har vi varit och kollat en match i Piteå, damallsvenskan. Piteå-Djurgården, vi såg endast första halvlek då vi var tvungna att åka igen för att plocka upp några damlagsspelare. Och ta oss vidare sen. Under matchen mellan Piteå och Djurgården, så såg spelet ändå rätt bra ut. Djurgården det allra första målet, men strax där efter så kvitterar Piteå. Lite senare i första halvlek sätter Piteå två mål till. I halvlek leder Piteå alltså med 3-1. Då åker vi därifrån. Men matchen slutade iallafall med 3-1. Och nu är vi snart framme, så ska stoppa i mig en macka innan vi ska börja förbereda oss inför match!